Ruilen of Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren?

Na het ontvangen van je BJJ Fightgear producten heb je recht op een bedenkperiode van 30 dagen. Binnen deze periode mag een product worden terug gestuurd, mits in 100% nieuwstaat en inclusief alle labels en kaartjes.

Wanneer je 1 of meerdere artikelen wilt retourneren, vul je het retourformulier in dat bij je pakket zit. Je kunt het formulier ook downloaden met onderstaande link:

Download Retourformulier

Stuur dan het retourpakket naar:

BJJ Fightgear

Peizerweg 97 Unit J15

9727 AJ Groningen

(Nederland)

Doe er wel even een briefje bij met je naam en ordernummer, en indien van toepassing het vervangende product dat je wilt (+ kleur/maat). Zorg ervoor dat het pakket degelijk is verpakt zodat de producten niet beschadigd kunnen raken tijdens transport. Beschadigde of zoekgeraakte retourzendingen kunnen wij niet in behandeling nemen. Verzending is altijd voor risico van de verzender.

Wij zullen je aanvraag in behandeling nemen zodra het pakket binnen komt. Wij streven ernaar om je retourzending na binnenkomst binnen 7 werkdagen af te handelen. Bij acceptatie van de retourzending wordt het gehele aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Je dient zelf zorg te dragen voor verzendkosten van de retour. Indien je een product wilt ruilen, sturen wij kosteloos het geruilde product op. Als je dezelfde aankoop voor de tweede keer wilt ruilen, brengen wij hiervoor wel kosten in rekening.

Om ruilen te voorkomen en om er voor te zorgen dat je direct de juiste maat besteld, raden wij aan om gebruik te maken van de maattabellen op de website.